vSRX

Moderator: mike

Post Reply
paul.lawless
Posts: 1
Joined: Tue Aug 24, 2021 10:10 am

vSRX

Post by paul.lawless » Tue Aug 24, 2021 10:15 am

I keep adding vSRX to my lab (professional) but it takes forever to load and always ends up at the prompt (db>) I have numerous images to this can anyone help.

Uldis (UD)
Posts: 4085
Joined: Wed Mar 15, 2017 4:44 pm
Location: London
Contact:

Re: vSRX

Post by Uldis (UD) » Tue Aug 24, 2021 9:34 pm

Use vSRX 3.0 series.
those are dedicated for virtual platforms
All versions are ok 19, 20, 21
vSRX 3.0

Post Reply